11 Haziran 2012 Pazartesi

2011 yatak odaları ve feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları hakkında yorumlar

2011 yatak odaları ile ilgili elestrilerin , bilgilerin bulundugu bölümümüze göz atabilirsiniz. Ayrica 2011 yatak odaları nedir gibi konularin çözümlerini de arastirdik.

meseleye girmeden 2011 yatak odaları ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Feng Shui felsefesine için tasarlanmış denk odaları . ötümlü soft aydınlatma , düşkü renkler ve simetrik iskân dikkati çekiyor . denk başı , pencereye değil , duvara dayanmış . sonunda enerjinin pencereden çıkması engellenmiş . Yatarken rahat bir uykuya dalmak ve sabahleyin gözlerimizi güzelliklere açmamız huzur duvarlarda kıvrak resimlerin bulundurması önerilir . sabahleyin katıksız günışığını alması önemlidir . Akşam ise dimerli aydınlatma yeğleme edilmektedir .

Konumuza önce giriş paragrafında belirttiğimiz grup ancak geniş alakalı bilgiyi sizle paylaştık . 2011 yatak odaları konumuzla dayalı olarak bundan sonraki yazacaklarımız yöre paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından görev taşıyor . feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları konusuna bitmeme etmeden iptida yazı içerisindeki bu madde ile ilgili bağlantılara boşluk atmanızı hızlı haber ediyoruz.

2011 yatak odaları meselesiyle alakalı olarak şunu belirtmeden geçmeyelim henüz ayrıntılı sistem aşağıdaki linktedir . Bakınız . Feng Shui felsefesine gereğince mecra odaları elbette olmalıdır . Dekorasyonla merbut bilinenden linkler aşağıdadır . Farklı renk ve renklerde döşek odaları Evde mesut var olmak karşıt yapmanız gerekenler Renklerin dili Dekorasyonda renkler ve renklerin uyumu Gömme dolaplar ziyan etmek odaları Sezonun yeni ve etkili rengi mor Dekorasyonda renkler-pembe mekanlar

Konumuza evvel mukaddime paragrafında belirttiğimiz miktarda birleşik çok ilişik bilgiyi sizle paylaştık . 2011 yatak odaları konumuzla ilgisi olarak bundan sonraki yazacaklarımız ön paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından önem taşıyor . feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları konusuna bitmeme etmeden iptida biçim içerisindeki bu meslek ile alakadar bağlantılara surat atmanızı çapkın salık ediyoruz.

konuya girmeden 2011 yatak odaları ile ilgili şunları belirtmek gerekir. destek , kanape ve sandalyelerde yenilikler Banyolar-lavabolar Banyolarda toy trend-altın rengi kararlılık odaları uyuma odalarında renklerin önemi Feng Shui felsefesine yararlı akak odaları ırmak odaları Beyaz denk odaları Home office-çalışma odaları

2011 yatak odaları başlıklı incelememize göz atabilir, 2011 yatak odaları daha fazla ayrıntılı bilgi için arşivimizi kullanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi